Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met het meubel van Z-2-HOME, dan heb je het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzend- en montagekosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar Z-2-HOME zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@z2home.nl
Onderaan de pagina kun je ons retourformulier downloaden. Door het ingevulde retourformulier naar info@z2home.nl te sturen heb je je retour aangemeld.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*Indien je producten in de vorm van maatwerk met door jou opgegeven specificaties via deze webwinkel of op offerte basis koopt, is retourneren niet mogelijk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.