Klantenservice

Levertijd en verzendkosten

De levertijd van onze Z-2-HOME bedraagt circa 6 weken, onder voorbehoud van materiaal. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De prijzen zijn inclusief verzendkosten. Na de laatste kwaliteitscheck maken wij een bezorgafspraak om jouw Z-2-WALL en/of Z-2-BASE te leveren.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

Z-2-HOME
Rigaweg 2
9723 TH Groningen
info@z2home.nl
https://z2home.nl/
KVK: 82370680
BTW: NL862.439.164.B01

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Standaard bieden wij een garantieperiode van een jaar aan.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Op ieder meubel geldt de wettelijke garantie wat inhoudt dat een product datgene moet doen wat jij als klant er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Is je garantietermijn verlopen en heb je toch een vraag? Mail ons gerust! In onze algemene voorwaarden lees je meer omtrent onze garantie regeling.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet naar wens is of iets niet helemaal gaat zoals gepland. We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer je je klacht kenbaar maakt via een mail naar info@z2home.nl

Hebben wij je niet naar tevredenheid kunnen helpen? Dan kun je natuurlijk altijd nog je klacht voorleggen aan de Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Je kunt je klacht tevens aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform via http://ec.europa.eu/odr.

Betaalmethodes

Momenteel bieden wij de volgende betaalmethode aan:
– Ideal